Ingen produkt  
Till Kassan  

Om oss och Lekotek.se

Sedan vi startade våren 2013   har vi ständigt fokuserat på att sälja barnprodukter som håller en hög kvalitet. Detta gäller alla våra produktionsorter så som leksaker, mätstickor och trämobiler. Vi har sedan start vårt lager och kontor i Skottorp. Vi jobbar ständigt med att utöka vårt sortiment så att du som kund till oss alltid ska hitta det du söker inom leksaker hos oss.

Alla våra leksaker och barnprodukter kommer från välkända varumärken så som Jabadabado, Bigjigs, Oskar & Ellen och Kids Concept. Detta gör att vi enbart erbjuder våra kunder produkter av hög kvalitet och den höga kvalitén är något som alltid kommer ligga i fokus hos oss på Lekotek.se.

 

Våra träleksaker.

Träleksaker har varit ett produktsortiment som vi alltid haft extra stort plats för i våra hjärtan. Detta för att träleksaker är leksaker som håller en mycket hög kvalitet. När man köper träleksaker från oss vill vi att man ska få en leksak som barnen kommer leka med under flera år och som kan ärvas mellan barn och generationen i familjen. Detta är något vi brinner för och detta är något som är riktigt bra för miljön.


Har du frågor om våra träleksaker, leveranser, betalningar eller något annat tveka inte att kontakta oss här

Vill du köpa leksaker och bor i Laholmskommun eller när oss i Skottorp så kan du alltid kontakta oss för att slippa betala frakt om du själv vill komma och hämta din beställning hos oss.

Lekotek.se innehar F-skatt och är momsregistrerade